fbpx

TRÄNINGSRESOR

Fly bort från verkligheten med oss på Bootcamps. Ett perfekt sätt att få ny motivation, stressa ner och hitta tillbaka till ett mer hälsosamt JAG. Läs mer om våra träningsresor nedan.

UPPLÄGGET

Resornas fokus ligger alltid på hälsa. Med 1-2 träningspass/dag, föreläsningar, personliga konsultationer och annat gör våra coacher på plats allt för att ni ska laddas upp med motivation och inspiration. För de som vill startar dagen med ett yoga/pilatespass för att komma igång på bästa sätt. Efter en hel dag med valfria/gemensamma aktiviteter är det dags för eftermiddagens Bootcamp.

Coacherna planerar för en fullspäckad resa med pass där alla kan vara med och utmanas oavsett tidigare träningserfarenhet och nuvarande nivå. Har du en skada? Kolla med oss innan du bokar. Våra coacher är välutbildade och kan anpassa träningspassen efter din situation. Se bilder från tidigare resor längre ner.

BOOTCAMPS TRÄNINGSRESOR PASSAR FÖR ALLA!

DET VIKTIGASTE

Träffa nya vänner, var med i gemenskapen och ha roligt! Att det ska vara roligt är A och O för oss på Bootcamps. Vilket kommer göra att ni kommer tänka tillbaka på resan med ett leende på läpparna. Åker du själv? Inga problem! Du kommer lära känna resten av deltagarna på nolltid!

Önskar du att dela rum med någon du känner? Självklart ska du göra det. Kontakta oss om du har några önskemål eller frågor. En träningsresa med oss är perfekt för dig som vill ta dig lite tid att fokusera till 100% på dig själv. Ladda batterierna för att komma tillbaka till Sverige med massor av energi.

Kontakta oss om du har några önskemål eller frågor.

BILDER FRÅN FÖREGÅENDE RESOR