fbpx

INTEGRITETSPOLICY

INTRODUKTION

Bootcamps arbetar för att säkerställa att din integritet skyddas vid din användning av våra tjänster. Vi har därför en policy som fastställer hur dina personuppgifter ska bearbetas och skyddas. Håll dig uppdaterad om eventuella förändringar av denna integritetspolicy genom att besöka vår webbplats. Denna integritetspolicy gäller endast Bootcamps kunder och användare av våra tjänster online. Ansöker du om en tjänst hos Bootcamps eller Simon and Leonards Bootcamps AB gäller inte denna integritetspolicy.

VEM ANSVARAR FÖR DINA PERSONUPPGIFTER?

Simon and Leonards Bootcamps AB, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet med PuL, personuppgiftslagen (1998:204), som är den svenska implementeringen av EU:s dataskyddsdirektiv (95/46/EG).

VAD FÖR SLAGS PERSONUPPGIFTER SAMLAR VI IN?

Vi samlar in personuppgifter som du skickar till oss, t.ex. när du gör beställningar eller kontaktar oss. De personuppgifter som du skickar till oss kan till exempel omfatta kontaktinformation, födelsedatum och betalningsinformation. Dessutom kan vi samla in vissa personuppgifter från externa källor, t.ex. kreditupplysningar och adressuppdateringar.

HUR ANVÄNDER VI DINA PERSONUPPGIFTER?

Vi kan använda dina personuppgifter för följande ändamål:

 • För att skapa och hantera personliga konto på Bootcamps
 • För att bearbeta dina beställningar och returer via våra onlinetjänster
 • För att skicka dig sms-aviseringar om leveransstatus
 • För att kontakta dig vid eventuella problem med leveransen av dina varor
 • För att besvara dina frågor och informera dig om nya eller ändrade tjänster
 • För att skicka marknadsföringserbjudanden som nyhetsbrev och kataloger
 • För att hantera ditt konto genom att utföra kreditkontroller
 • För att göra analyser så att vi kan ge dig relevanta marknadsföringserbjudanden och information
 • För att bekräfta att du innehar den lagstadgade minimiåldern för att genomföra köp online
 • För att skicka dig enkäter som ger dig möjlighet att påverka våra erbjudanden och tjänster
 • För att testa och förbättra våra system som tillhandahåller våra tjänster
 • För att förhindra missbruk eller olämplig användning av våra tjänster

Vi sparar dina uppgifter så länge som det krävs för att uppfylla ovanstående ändamål eller så länge som vi enligt lag är skyldiga att göra detta. Därefter raderas dina personuppgifter.

VILKA ÄR DINA RÄTTIGHETER?

Du har rätt att när som helst (gratis en gång om året) begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Vi kan inte radera dina uppgifter då det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler, eller när det finns andra legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas, till exempel obetalda skulder. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att låta oss använda uppgifterna för marknadsföringsändamål. Du kan kontakta oss antingen genom att skicka ett brev till Sågargatan 15B, 75318 Uppsala eller maila till info@bootcamps.se

VEM HAR TILLGÅNG TILL DINA PERSONUPPGIFTER?

Vi vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig dina personuppgifter för marknadsföringsändamål till tredje part utanför Simon and Leonards Bootcamps AB. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används endast för att tillhandahålla ovannämnda tjänster till dig, t.ex. speditörer i samband med leverans av varor, mediebyråer för distribution av nyhetsbrev och kreditupplysnings- eller inkassobyråer för kreditupplysningskontroller, identitetskontroller och indrivning av fordran.

LÄNKAR

Webbplatsen Bootcamps.se kan innehålla länkar till andra webbplatser som vi inte har kontroll över. Vi ansvarar inte för sekretesskyddet eller innehållet på dessa webbplatser, utan vi tillhandahåller dessa länkar för att göra det enklare för våra besökare att hitta mer information om specifika ämnen.

FRÅGOR

Har du frågor om våra allmänna villkor är du välkommen att kontakta oss.

KONTAKT

E-post: kontakt@bootcamps.se Telefon: 0705859503

OM BOOTCAMPS

Bolagsnamn: Simon and Leonards Bootcamps AB Organisationsnummer: 559117-2159 Adress: Sågargatan 15B, 75318 Uppsala Ladda ner integritetspolicyn här: Integritetspolicy Bootcamps