fbpx

TESTA BOOTCAMPS GRATIS

Första passet är gratis. Ring oss på 073-648 48 62 eller skicka in formuläret nedan för att boka in ditt första pass
(se Bootcamps schema nedan).

7 + 15 =

VÄLKOMMEN TILL BOOTCAMPS

Efter inskickat formulär (ovan) kommer en coach att kontakta dig på mail för att prata om kommande pass. Här får du chansen att testa Bootcamps gratis! Hoppas vi ses på ett pass snart! Läs mer om Bootcamps här.

FÖRE PASSET

Välkommen till Bootcamps! Förbered dig på ett svettigt och roligt pass med många HIGH FIVES. Drick gärna mycket vatten och ät något innan du kör passet. Kom gärna 15 minuter tidigt för att träffa coachen och hinna prata lite med resten av Bootcamps-familjen. Allt du behöver är dina träningskläder och en vattenflaska.

UNDER PASSET

Bootcamps träningspass är 45-60 minuter långa och vad som tränas beror från vecka till vecka. Passen är planerade för att träna din styrka, kondition och rörlighet. Våra välutbildade coacher ser till att utmana dig varje vecka men i slutändan är det du som väljer hur hårt passet blir. För att se alla våra pass klicka här.

EFTER PASSET

Endorfiner, trötta muskler och lycka! Njut av och uppskatta att du har gjort något bra för DIG. Häng gärna kvar i vår lounge, ta en Celsius eller kolla på våra kläder. Passa även på att kolla på våra klippkort och månadskort, för nu är du igång! Har du frågor om vilket kort som passar bäst för just dig? Maila oss på kontakt@bootcamps.se.

VAD VÅRA MEDLEMMAR SÄGER

Bootcamps Hälsocenter
5.0
Baserat på 93 recensioner
powered by Google
Ylva LarsdotterYlva Larsdotter
14:02 13 Sep 22
En fantastisk träningsform, mångsidig träning där du använder din kropp, inte en massa krångliga maskiner. Instuktörerna är glada, peppande, fokuserade på just dig. De ser dig och lyfter dig,Jag har även kombinerat bootcampen med PT för Tia och Isac vilket är min bästa investering någonsin. Steg för steg bygger jag upp mig själv känner mig starkare och modigare än jag någonsin gjort.Bootcamp är verkligen en träningsform som passar alla och rekommenderas varmt till både otränade och tränade,
Katja RinmanKatja Rinman
11:03 02 Sep 22
Bootcamps är en härlig mötesplats för alla som älskar träning. Kunniga, inspirerande tränare (och PT) som också har tid att lyssna om det finns personliga önskemål och frågeställningar samt många olika sorters pass att välja på. Anläggningen är liten och intim vilket gör att den känns personlig. Kan varmt rekommendera att prova BC!
Linda PerssonLinda Persson
08:07 23 Aug 22
Jag kan varmt rekommendera träningen hos Bootcamps. Jag kör både gruppass och PT. Inget pass är det andra likt och PT passen anpassas efter önskemål, skador och behov. Jag har under min tid på Bootcamps opererat både fötter och hand och under den tiden ändå kunnat träna då alla pass jag varit på kunnat anpassats efter mina behov.De är härliga coacher och otroliga träningskompisar, helt enkelt en otroligt rolig träningsform. Har du inte testat så rekommenderar jag dig varmt att gå på ett pass 😊
Jessica RudJessica Rud
16:45 22 Aug 22
I vanliga fall ledsnar jag snabbt, byter träningsställe titt som tätt, tappar motivationen och kommer och går med träningen.Men på bootcamp är de inte så, de är ett ställe där man känner hur mycket man utvecklas, de är glädje, pepp och helt fantastiska tränare! Helt klart ett ställe jag rekommenderar alla!
Anders ForslundAnders Forslund
08:45 01 Aug 22
Jag upplever det som det bästa träningscenter som jag någonsin har provat. Det är en mycket varierande, allsidig och roligt träning. Och coacherna är fantastiska. De är mycket kunniga, inspirerande och har en känsla för vad som passar gruppen och/eller individen. Jag kan varmt rekommendera Bootcamps.
js_loader