fbpx

VANLIGA FRÅGOR

TRÄNINGEN

Vad är Bootcamps? Bootcamps är en träningsform som är intensiv och utmanande. Coacherna anpassar träningen efter gruppen och varierar passen från gång till gång. Det kan vara allt från styrketräning till cardio, träning med kroppsvikt till HIT. Bootcamps har bara välutbildade coacher vilket gör att vi kan hålla en hög standard på passen. Läs mer här.

Är passen likt träning i militären? Coacherna kommer absolut pusha er hårt men utöver detta finns det inte mycket likheter.

Måste jag vara i bra form för att börja med Bootcamps? Alla kan köra Bootcamps, oavsett nivå. Träningen anpassas så att det finns olika nivåer.

Har ni olika nivåer på passen? Ja, beroende på gruppen så blir passen mer eller mindre tuffa. Sen har vi dessutom speciella pass för dom som vill utmana sig ännu mer – till exempel Madness Mondays.

Hur ofta borde jag gå på passen? För att uppnå riktiga resultat rekommenderar vi 2-3 pass i veckan (om ni inte tränar något annat också).

Kommer styrketräningen verkligen hjälpa mig att gå ner i vikt? Absolut. Mer muskelmassa = högre metabolism = lättare att gå ner i vikt.

MEDLEMSKAP

Kan jag frysa mitt medlemskap? Har du ett av våra månadskort – nej. Har du ett klippkort så är det bara att komma när du kan.

Hur bokar jag privata grupp-pass? Skicka iväg ett mail eller ring till oss så tar vi det där ifrån.

Får man prova på gratis? Ja, första passet är alltid gratis.

Om jag ångrar mig och vill ha pengarna tillbaka, går det? Nej, tyvärr kan vi inte ge pengarna tillbaka på något medlemskap eller klippkort.

PERSONLIG TRÄNING

Hur funkar det? Allt är personligt anpassat efter dina behov, mål och förutsättningar. Vi börjar med en gratis konsultation där vi bland annat går igenom: Dina mål, Din träningsbakgrund och eventuella sjukdomar/skadeproblem, Din livssituation/När du har möjligheter att träna, Vi gör tester för att bland annat se över din rörlighet och balans mellan muskler. När och hur ofta du tränar med din PT bestämmer vi tillsammans. Efter denna konsultation bokar vi första passet!

Vad får jag hjälp med? Din PT kommer att hjälpa dig med följande: Se till att hålla dig motiverad, samt pusha och peppa dig för att snabbt få dig att utvecklas! Utöver det kommer PTn hjälpa dig att nå dina mål vare sig det handlar om att gå ner i vikt, bygga muskler eller må bättre.

Vilken utbildning har en PT? Ett av våra krav på våra PTs är att dom är välutbildade. Samtliga är utbildade Exercise Specialists samt Internationellt Licensierade Personliga Tränare. Vi har bland annat utbildning inom kroppens anatomi, nutrition och avancerad planering/programmering.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag till personlig träning? Sedan början av 2018 så blev det tillåtet att köpa personlig träning för sitt friskvårdsbidrag, upp till maximalt 5000 kronor per år. Vi är anslutna till Actiway och Wellnet.

Hur sent kan man avboka ett pass? Medlems ombokning av PT-timme skall ske senast innan 18:00 dagen innan passet. Vid senare ombokning, eller om medlem uteblir från PT-timme, skall sådan PT-timme anses utnyttjad av medlem och förfalla till betalning. Om medlemmen inte heller utnyttjar sina enligt detta avtal (PT-timmar) under månaden anse timmarna utnyttjade av medlem och förfalla till betalning. Om sådan personlig tränare som kunden har bokat inom nämnda tidsperiod inte är tillgänglig vid det relevanta träningstillfället, har Bootcamps rätt att ersätta den personliga tränaren med en annan av Bootcamps anställda personliga tränare.

BOKNING, AVBOKNING OCH UPPSÄGNING

Bokningsregler
Inför ett pass måste du ha bokat in dig på passet för att ha möjlighet att vara med. Om det är fullbokat och du inte har bokat har du inte möjlighet att delta på passet. Om du går på passet trots att det är fullbokat kommer det resultera i 1 prick/ett draget pass. Läs mer om prickar och dragning av pass nedan.

Avbokningsregler
Har du bokat ett pass du inte kan komma på måste du avboka senast kl. 18:00 dagen innan passet. Avbokar du senare än detta eller inte dyker upp på passet resulterar det i att du får 1 prick.

Klippkort
Det här gäller för alla med klippkort. Bokar du ett pass men inte dyker upp eller bokar av din plats för sent resulterar detta i att Bootcamps automatiskt drar ett pass från ditt klippkort.

Månadskort – Prickar
Det här gäller för alla med månadskort. Bokar du ett pass men inte dyker upp eller bokar av din plats för sent resulterar detta i 1 prick. Samlar du på dig 3 prickar pausar vi ditt kort i 2 veckor.

Aktivering av kort
Har du fått ditt kort pausat har du två alternativ. Antingen väntar du 2 veckor på att ditt kort ska bli aktiverat igen eller så betalar du 100 kr och får tillbaka möjligheten att boka pass direkt.

Godkännande av bokningsregler
Genom att boka ett pass på Bootcamps godkänner jag dessa boknings- och avbokningsregler. För frågor, maila kontakt@bootcamps.se.

Hur säger jag upp mitt månadskort?
Maila oss på kontakt@bootcamps.se så avslutar vi ditt konto.

Hur lång uppsägningstid är det på ett månadskort?
Det är en månads uppsägningstid.

ÖVRIGT

Kan jag ta med mina barn? Ja! Vi älskar att hänga med hela familjer. Är barnen yngre än så får de gärna vara med och titta på när föräldrarna svettas.

Finns det någon åldersgräns på Bootcamps? Nej, men alla under 18 måste ha föräldrars tillstånd.

Finns det dusch och omklädningsrum? I vårt Hälsocenter finns det dusch/omklädningsrum. I dom flesta idrottshallar finns tillhörande dusch och omklädningsrum.

Fick du inte svar på din fråga?