fbpx

Vad är Bootcamps?

FÖR ATT KÖPA BOOTCAMPS-KORT, KLICKA HÄR

Bootcamps som träningsform är en väldigt varierande, utmanande och rolig typ av träning som utförs i grupp. Coacherna planerar passen för att utmana dig som deltagare mer och mer för varje pass. Passen kan innehålla till exempel: boxning, cirkelträning, styrka, kondition osv.

Bootcamps = Gruppträning i Uppsala.

Du vet att du mår bra av träning. Du mår också bra av att umgås med dina vänner. Våra Bootcamps kombinerar dessa två och låter dig ha roligt med dina vänner samtidigt som ni får ett grymt träningspass. Ring eller maila oss idag för att boka in din grupp!

DET SKA VARA ROLIGT!

Att träning ska vara roligt är högsta prioritet för oss på Bootcamps. Är träningen inte rolig kommer den inte göras. Vårt mål är att du aldrig ska tröttna på Bootcamps. Du ska aldrig veta hur nästa pass kommer se ut. Vår erfarenhet säger att detta bidrar till att de flesta som testar på Bootcamps kommer tillbaka, gång på gång.

FORSKNING BAKOM

BRÄNNA FETT

Under en Bootcamp kan du bränna så mycket som 1000 kalorier! Det du bränner varierar från pass till pass, men att du bränner fett både under och efter passet då kroppen återhämtar sig garanterar vi.

BYGGA MUSKLER

Med kroppsvikt, kettlebells, band eller andra vikter som motstånd kommer du att bygga muskler med vår intensiva träningsform. Mer muskler hjälper dig att klara av vardagen lättare och minskar skaderisken.

BOOSTA DIN ÄMNESOMSÄTTNING

När du tränar med oss och bygger dina muskler så leder detta till att din ämnesomsättning förbättras. Den fysiska aktivitetsnivån utgör ca 20-40 % av den totala förbränningen och är beroende av kroppens aktivitet och vikt. Musklerna förbrukar långt mer energi än alla andra celler i kroppen. Mer muskler kräver mer energi = lättare att gå ner i vikt.

VARIERANDE

Du kommer alltid komma till varierade pass som våra välutbildade coacher har lagt ner mycket tid på. Detta för att hålla det roligt och nytt, men även så att din utveckling inte fastnar i platåer av att göra samma sak varje vecka. Det finns många studier som visar på att varierad träning är det som ger bäst resultat – både i det korta och långa loppet.

VAD VÅRA MEDLEMMAR SÄGER

Bootcamps Hälsocenter
5.0
Baserat på 93 recensioner
powered by Google
Ylva LarsdotterYlva Larsdotter
14:02 13 Sep 22
En fantastisk träningsform, mångsidig träning där du använder din kropp, inte en massa krångliga maskiner. Instuktörerna är glada, peppande, fokuserade på just dig. De ser dig och lyfter dig,Jag har även kombinerat bootcampen med PT för Tia och Isac vilket är min bästa investering någonsin. Steg för steg bygger jag upp mig själv känner mig starkare och modigare än jag någonsin gjort.Bootcamp är verkligen en träningsform som passar alla och rekommenderas varmt till både otränade och tränade,
Katja RinmanKatja Rinman
11:03 02 Sep 22
Bootcamps är en härlig mötesplats för alla som älskar träning. Kunniga, inspirerande tränare (och PT) som också har tid att lyssna om det finns personliga önskemål och frågeställningar samt många olika sorters pass att välja på. Anläggningen är liten och intim vilket gör att den känns personlig. Kan varmt rekommendera att prova BC!
Linda PerssonLinda Persson
08:07 23 Aug 22
Jag kan varmt rekommendera träningen hos Bootcamps. Jag kör både gruppass och PT. Inget pass är det andra likt och PT passen anpassas efter önskemål, skador och behov. Jag har under min tid på Bootcamps opererat både fötter och hand och under den tiden ändå kunnat träna då alla pass jag varit på kunnat anpassats efter mina behov.De är härliga coacher och otroliga träningskompisar, helt enkelt en otroligt rolig träningsform. Har du inte testat så rekommenderar jag dig varmt att gå på ett pass 😊
Jessica RudJessica Rud
16:45 22 Aug 22
I vanliga fall ledsnar jag snabbt, byter träningsställe titt som tätt, tappar motivationen och kommer och går med träningen.Men på bootcamp är de inte så, de är ett ställe där man känner hur mycket man utvecklas, de är glädje, pepp och helt fantastiska tränare! Helt klart ett ställe jag rekommenderar alla!
Anders ForslundAnders Forslund
08:45 01 Aug 22
Jag upplever det som det bästa träningscenter som jag någonsin har provat. Det är en mycket varierande, allsidig och roligt träning. Och coacherna är fantastiska. De är mycket kunniga, inspirerande och har en känsla för vad som passar gruppen och/eller individen. Jag kan varmt rekommendera Bootcamps.
js_loader