fbpx

FÖRETAGSTRÄNING

Bootcamps har länge jobbat med företagsträning i Uppsala.

Vi erbjuder skräddasydda koncept för företag. Utefter mål och förutsättningar lägger vi ihop ett paket som passar just ert företag. Paketet kan till exempel innehålla utbildning, föreläsningar, gruppträning och kostrådgivning.

Företagsträning har under de senaste åren visat sig vara otroligt viktigt för företag i dagens stillasittande samhälle.

Bootcamps är en attraktiv aktivitet för att smida ett välfungerande team. Vältränade och glada anställda = mer effektiva anställda. After Work eller på lunchraster – era förutsättningar och önskemål är det vi anpassar oss efter.

NÄTVERKANDE

Är du ute efter bra träning samtidigt som du knyter bra kontakter inom din och/eller andra branscher? Då är Small PT-groups för dig!

Här träffas du tillsammans med andra företagare en gång i veckan för att träna tillsammans och dessutom ha chansen att utbyta kunskaper och åsikter, samt lära känna varandra bättre.

Det finns olika alternativ du kan ta för att träffa andra och nätverka. Antingen kontaktar du själv de företagare du vill köra med så hjälper vi er att starta en grupp, eller så anmäler du dig till någon av de utmaningsperioder vi har. Här anmäler du intresse för en period om 12 veckor där vi kör en gång i veckan. Du fyller i vart du jobbar och vi skickar sedan ut en lista på vilka som är med i gruppen 1 vecka innan start.

Kontakta oss för att boka träning eller diskutera vad som kan passa just ert företag. Bootcamps = effektiv företagsträning i Uppsala.

EN SMART INVESTERING

Fysisk aktivitet förbättrar inte bara minnet, koncentrationen och den allmänna hälsan. Allt fler undersökningar visar att träning ger god effekt mot psykisk ohälsa, produktiviteten och kreativiteten.

Numera ses inte företagsträning som en kostnad utan en investering som ger tillbaka i mångfald. Studier visar att företag som erbjuder träning under arbetstid har anställda som får mer gjort än tidigare då dom jobbar fler timmar under dagarna. Om du vill veta mer om hur träning påverkar din och dina anställdas produktivitet, effektivitet och hälsa rekommenderar vi dig att kontakta oss!