VÅRA COACHER

SIMON FORSLUND

Certifierad Exercise Specialist
Internationell Certifierad Personlig Tränare
Boxnings & Pilates instruktör

LEONARD PERSSON

Certifierad Exercise Specialist
Internationell Certifierad Personlig Tränare
Boxnings & Pilates instruktör

ISAC NYGREN

Certifierad Personlig Tränare från the Academy
Bootcamps instruktör

TIA HOLM BRODIN

Certifierad Exercise Specialist
Internationell Certifierad Personlig Tränare
Boxnings & Pilates instruktör

MOA DANSK

Massör
Dry needling utförare
Personlig tränare

LINNEA KUNGSMAN PERSSON

Bootcamps intruktör
4 års erfarenhet av träning & hälsa

LINA JOHANSSON

Leg. fysioterapeut
Lic. Internationell personlig tränare
Diplomerad massör

Nathalie Persson

Fysioterapeut
Massage Dry needling
Steg 1&2 Idrottsmedicin

OM BOOTCAMPS

Vi på BOOTCAMPS är ett gäng träningsglada personer som alla strävar mot samma mål – att skapa Sveriges största fitness rörelse. Ett community där träning kombineras med umgänge och skratt. Våra coacher är välutbildade inom träning, hälsa och kost, och kommer att ta hand om er på bästa möjliga sätt.

Inspirationen till BOOTCAMPS kommer från Australien, där träningsformen är väldigt populär. Här upptäckte vi träningsformen som kommer med en stor gemenskap och mycket glädje.

BOOTCAMPS grundades sommaren 2017. Sedan dess har allt gått väldigt fort och vi blir allt fler som tillsammans vill träna för att uppnå våra mål.

Läs mer om våra coacher nedan.

Vill du jobba med oss på Bootcamps? Kontakta oss här.

VAD ANDRA HAR SAGT OM OSS

Jag har tränat aktivt i många år. Men på sista tiden var jag inte nöjd med mitt träningsresultat. Jag blev inte starkare och jag gick upp i vikt. Min kompis pratade om Bootcamps och hur nöjd hon var med det. Så jag tänkte att det kanske var något som jag skulle prova. Jag började i april köra personlig träning med Leo. Redan efter 1 månad såg jag resultat. Nu efter 6 månader har det hänt en hel del, klädena sitter lösare och jag har blivit starkare! Så kan verkligen rekommendera Bootcamps till andra!

Ulrika K.

Hade aldrig testat Bootcamp tidigare men det lockade mig efter att jag kört fast i Friskis och Svettis träsket. Jag kan säga att jag är helt såld på denna träningsform! Jag drivs med av den push som Simon och Leo ger, ni är bäst! Jag har trott att jag gett allt jag har tidigare men inser nu att jag har mycket mera i mig. Det är så roligt och superjobbigt på samma gång. Älskar musiken, svetten och pep-skriken. En till bra sak är att träna ihop med arbetskamrater eller kompisar då kan man peppa varandra lite extra både på plats och i vardagen. Fortsätt med pep-skrik så ska jag fortsätta att leverera mitt bästa!

Petra R.

Tack vare den professionella hjälp från Leo och Simon har jag nu efter bara 9 veckor av PT träning och Bootcamps blivit starkare och orkar mer än vad jag gjorde tidigare gjort när jag tränat på egenhand.

Kombinationen av att kunna träna själv ibland och ibland i grupp med ett gäng härliga människor passar mig perfekt. Träningen är kul, peppande och driver en till att vilja nå nya mål. Det är dessutom guld värt att alltid ha någon som svarar när man har frågor kring träningen.

För övrigt är Simon och Leo två glada PTn som pushar och ser till att jag får ut det mesta av passen. Det här tänker jag klart fortsätta med.

Hala A.

Att komma igång med träning har alltid varit svårt för mig. Så när jag kom i kontakt med Bootcamps så gav jag det en chans. Det passade mig perfekt! Allt blev personligt anpassat för mig och jag behövde inte anpassa mig efter nån/något annat. Pressen blev mindre och det blev roligt.

Kost och motion blev roligare för första gången i mitt liv!

Maria H.

Extremt effektiv träningsform! Efter sju månaders träning med Simon&Leo känner jag mig minst dubbelt så stark och uthållig som innan jag började! Varierade pass med roliga övningar. Bra teknikinstruktioner och skön pepp från ledarna. Rekommenderas varmt till allt från soffliggare till elitmotionärer!

Åsa N.

Allsidig och varierande träning i grupp med instruktörer och deltagare som peppar och manar på så att man tar ut sig till max!

Marina J.

Har tränat nu i snart i tre månader och det ger resultat. Hade värk i mina ben och det har jag tränat bort genom att få mer muskler. Härligt gäng och positiva kunniga tränare som är grymt bra på att peppa. Rekommenderar detta varmt.

Sofia A.

I was recommended to train with Simon by a trusted friend who said he was ‘his pick’ from the trainers he knows. Since training with him I have found Simon to have the perfect balance between technical knowledge and personal skills. He has a talent to lead and motivate a client to stay focussed and really push themselves. Simon is disciplined himself so I always know I will turn up for a well planned session that is thoughtfully tuned to my specific goals. As a personal trainer myself I have no hesitation in recommending Simon to anyone looking for his services.

Edward G.

Bootcamps träningspass är roliga och opretentiösa med bra gemenskap. Övningarna är enkla att utföra men resultatet blir ändå träningsvärk gång på gång, kul.

Benjamin H.

De som känner mig vet att jag försökt gå ner i vikt på alla möjliga sätt under flera års tid. Jag har ibland gått ned några kilo men de har alltid slutat med att jag gått upp det och lite till. När nu då möjligheten att få hjälp av Simon och Leonard dök upp så hoppade jag snabbt på tåget, både för att stödja dem och se om jag äntligen kanske kunde få de råden och den hjälp jag behövde. Under 12 veckor (som har gått både lätt och ibland lite tyngre) har jag gått ned 6 kilo och 4 centimeter runt midjan. Jag är mer än nöjd, jag har nått halvvägs mot mitt mål som jag hade satt på 1 år, på bara 12 veckor.

Jag kan varmt rekommendera dessa grabbar, dom har lyssnat på mina behov och givit mig de medel jag behövde, och de är jag säker på att dom kan göra för andra med!

Linda P.

Varierad träning i toppklass! Inget pass är det andra exakt likt vilket gör det extra roligt. Bra balans mellan kondition och styrka. Peppande coacher hjälper dig att få ut maximalt av passet. Jag kan varmt rekommendera Bootcamps!

Anette H.

Mitt mål som tidigare träningsvan person var att komma tillbaka i form. Åren har rullat på och det har under en tid varit alltför lite träning och för mycket andra prioriteringar.

Resultatet nu efter två sexveckorsperioder med Simon som PT och svettiga Bootcamps överstiger långt mina förväntningar för vad jag trodde var möjligt.  Jag känner mig mycket starkare, smidigare har fått bättre ork och sover bättre. Dessutom har jag riktigt kul. Passen känns professionellt genomtänkta och också härligt lekfulla.  Leo och Simon är verkligen peppande och får mig att ge allt.

Marie D.

När jag och några vänner ville börja träna Bootcamp skapade Leonard och Simon en grupp bara för oss! Bootcamp visade sig att vara fantastiskt roligt, varje pass är varierande, utmanande och Leo och Simon ser alltid till att vi tar ut oss fullständigt! Vi tränar Bootcamp två pass i veckan och kan inte få nog!!

Jag köpte pt online och fick ett mycket proffsigt 12 veckors program, där jag ville ha hjälp både med kosthållning och träning! Är så nöjd, både Leo och Simon är noggranna, positiva, lyhörda och tydliga. Är så glad att ni fick mig att nå mina mål, det blev bästa tänkbara resultat! Hade aldrig gått utan ert pepp och stöd!

Cecilia A.

Jag tycker Bootcamps erbjuder en mycket bra och rolig träning. Det är en allsidig, varierad träning som liknar cirkelfys, men är mer varierad. Vi kör ibland boxexercise, ibland med kettlebells, ibland med tunga bollar, ibland bara med kroppen som vikt. Det är en bra blandning mellan kondition och styrka, och med focus på bålstyrka.

Simon och Leo leder och lägger upp passen på ett mycket bra sätt. Och trots, eller tack vare, att det är en ganska tuff träning (beroende på hur mycket du tar i J), så har man alltid en trött kropp och ett leende på läpparna efter träningen.

Träningen passar både den otränade och vältränade, då de anpassar övningarna efter deltagarna.

Jag kan starkt rekommendera Bootcamp, både till den ”otränade” och ”vältränade”.

Anders F.

Varierad träning med styrka?, kondition, glädje och fart. Träning med Bootcamp gör veckan ännu roligare. Ser fram emot varje pass. Mycket bra, inspirerande och kompetenta instruktörer och fin sammanhållning och kompispeppning i grupperna ??

Caroline S.