PERSONLIG TRÄNING I UPPSALA

GRATIS KONSULTATION

Har du inte motivationen eller kunskapen själv är personlig träning det snabbaste sättet att komma i form. Bootcamps är för dig som är ute efter personlig träning i Uppsala. Kom igång idag, PT-konsultationen är gratis.

Under konsultationen gör vi aktiva tester (rörlighet och styrka) och pratar om din nuvarande situation. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en tid.

2 + 8 =

FÖR ATT SE VÅRA PT-PRISER, KLICKA HÄR

VAD FÅR DU HJÄLP MED

Med en PT från Bootcamps kommer du få all hjälp du behöver med träningen. Vi arbetar med att både motivera och utbilda dig så att du kan nå dina mål, oavsett om det handlar om att bygga muskler, gå ned i vikt eller må bättre.

Ett av våra krav på våra PTs är att dom är välutbildade. Samtliga är utbildade Exercise Specialists eller Internationellt Licensierade Personliga Tränare. Vi har utbildning inom anatomi, nutrition, avancerad planering med mera.

Oavsett om du är nybörjare eller har mer erfarenhet inom träning så kommer en PT hjälpa dig att ta träningen till nästa nivå. 

HUR DU KOMMER IGÅNG

Allt är personligt anpassat efter dina behov, mål och förutsättningar. Vi börjar med en gratis konsultation där vi går igenom dina mål och din livssituation, din träningsbakgrund och eventuella sjukdomar/skadeproblem. Vi gör även tester för att bland annat se över din rörlighet och balans mellan muskler. När och hur ofta du tränar med din PT bestämmer vi tillsammans.

ÖVRIGT

Villkor och allmänna bestämmelser

Din personliga tränare kan inte garantera att du kommer nå det/de mål som du satt upp tillsammans med din PT. Våra personliga tränare strävar alltid efter att förse dig med rätt instruktioner och kunskap.

Eventuella skador

Bootcamps ansvarar inte för eventuella skador som förekommer, oavsett om det sker under ett pass med personlig tränare eller under egen tid.

Bokning och tillgänglighet

Medlems ombokning av PT-timme skall ske senast innan 18:00 dagen innan passet. Vid senare ombokning, eller om medlem uteblir från PT-timme, skall sådan PT-timme anses utnyttjad av medlem och förfalla till betalning. Om medlemmen inte heller utnyttjar sina enligt detta avtal (PT-timmar) under månaden anse timmarna utnyttjade av medlem och förfalla till betalning. Om sådan personlig tränare som kunden har bokat inom nämnda tidsperiod inte är tillgänglig vid det relevanta träningstillfället, har Bootcamps rätt att ersätta den personliga tränaren med en annan av Bootcamps anställda personliga tränare.

Friskvårdsbidrag

Sedan början av 2018 så blev det tillåtet att köpa personlig träning för sitt friskvårdsbidrag, upp till maximalt 5000 kronor per år. Vi är anslutna till Actiway och Wellnet.