PERSONLIG TRÄNING I UPPSALA

GRATIS KONSULTATION

Har du inte motivationen eller kunskapen själv är personlig träning det snabbaste sättet att komma i form. Allt är personligt anpassat efter dina behov, mål och förutsättningar. Bootcamps är för dig som är ute efter personlig träning i Uppsala. Kom igång idag, PT-konsultationen är gratis.

Under konsultationen gör vi aktiva tester (rörlighet och styrka) och pratar om din nuvarande situation. När och hur ofta du tränar med din PT bestämmer ni tillsammans.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en tid.

2 + 9 =

VAD FÅR DU HJÄLP MED

Med en PT från Bootcamps kommer du få all hjälp du behöver med träningen. Vi arbetar med att både motivera och utbilda dig så att du kan nå dina mål, oavsett om det handlar om att bygga muskler, gå ned i vikt eller må bättre.

Ett av våra krav på våra PTs är att dom är välutbildade. Samtliga är utbildade Exercise Specialists eller Internationellt Licensierade Personliga Tränare. Vi har utbildning inom anatomi, nutrition, avancerad planering med mera.

Oavsett om du är nybörjare eller har mer erfarenhet inom träning så kommer en PT hjälpa dig att ta träningen till nästa nivå. 

SOMMAR-PT

Vill du att detta ska bli en sommar i hälsans tecken? Nu har vi tagit fram ett exklusivt erbjudande. 6 PT pass under sommaren till 30% rabatt.

Passen måste förbrukas innan 31 augusti. Tider bestäms på förhand mellan dig och din PT. Vill du ha en specifik PT? Kontakta oss på kontakt@bootcamps.se

UPPLÄGG

PT-duo – Träna tillsammans med en partner/kompis.

1 pass – 500 kr/person.
3 pass – 1350 kr/person.
6 pass – 2550 kr/person.
12 pass – 4800 kr/person.
25 pass – 9375 kr/person.
40 pass – 14000 kr/person.

PT-grupp – Träna med dina kompisar eller kollegor.

Alla jobbar mot samma mål och tillsammans når vi dit. Första perioden består vanligtvis om 10 pass på 10 veckor. Skriv till oss om ni vill ha ett annorlunda upplägg.

Liten PT-grupp (3-5 personer)
2500 kr/person.

Medel PT-grupp (6-8 personer)
2000 kr/person.

Stor PT-grupp (9-12 personer)
1800 kr/person.

VILL DU VETA MER OM PT I GRUPP?

Har du inte motivationen eller kunskapen själv är personlig träning det snabbaste sättet att komma i form. I en mindre grupp pushar vi varandra och uppnår riktiga resultat tillsammans.

Fyll i formuläret så pratar vi vidare.

1 + 6 =

Online PT

Få hjälp med träningen av en personlig tränare online. Skräddarsydda träningsprogram, kontakt med PT när du vill, uppföljningar, kostrådgivning och analyser av teknik. Köp nu!

Vad du får hjälp med

Med en online PT från Bootcamps kommer du få hjälp med att uppnå dina tränings- och hälsomål genom ett individuellt anpassat träningsprogram (funkar oavsett om du har tillgång till ett gym eller inte), tydliga instruktioner samt kontakt med PTn när du vill.

Hur du kommer igång

Likt när du tränar tillsammans med en personlig tränare så är allt personligt anpassat efter dina behov, mål och förutsättningar.

Du kommer få börja med en konsultation för att ge din PT en inblick i din nuvarande livssituation, din träningsbakgrund och eventuella sjukdomar/skadeproblem.

Efter detta kommer din PT att skriva ditt program och höra av sig till dig när det är klart. Sen är det bara att köra!