fbpx

PERSONLIG TRÄNING I UPPSALA

KICKSTARTA DIN TRÄNING MED EN PERSONLIG TRÄNARE

BOKA GRATIS KONSULTATION

Har du inte motivationen eller kunskapen själv är personlig träning det snabbaste sättet att komma i form. Allt är personligt anpassat efter dina behov, mål och förutsättningar. Bootcamps är för dig som är ute efter personlig träning i Uppsala. Kom igång idag, PT-konsultationen är gratis.

Under konsultationen gör vi aktiva tester (rörlighet och styrka) och pratar om din nuvarande situation. När och hur ofta du tränar med din PT bestämmer ni tillsammans.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en tid.

2 + 14 =

VAD FÅR DU HJÄLP MED

Varför ska du träna med en PT? Med en PT från Bootcamps kommer du få all hjälp du behöver med träningen. Vi arbetar med att både motivera och utbilda dig så att du kan nå dina mål, oavsett om det handlar om att bygga muskler, gå ned i vikt eller må bättre.

Ett av våra krav på våra PTs är att dom är välutbildade. Samtliga är utbildade Exercise Specialists och/eller Internationellt Licensierade Personliga Tränare. Vi har utbildning inom anatomi, nutrition, avancerad planering med mera.

Oavsett om du är nybörjare eller har mer erfarenhet inom träning så kommer en PT hjälpa dig att ta träningen till nästa nivå.

Coach Leonard tränar PT klient

PT I GRUPP

UPPLÄGG

PT-duo

Träna tillsammans med en partner/kompis. Oavsett om ni har samma mål eller separata mål kommer en PT att anpassa och ta er framåt i er träning.

PT-grupp

Träna med dina kompisar eller kollegor (upp till 12 personer). Träna mot ett specifikt mål eller för att må bra!

Är du intresserad och vill veta mer om personlig träning i grupp. Kontakta oss via formuläret nedan så pratar vi mer!

 

VILL DU VETA MER OM PT I GRUPP?

Har du inte motivationen eller kunskapen själv är personlig träning det snabbaste sättet att komma i form. I en mindre grupp pushar vi varandra och uppnår riktiga resultat tillsammans.

Fyll i formuläret så pratar vi vidare.

2 + 8 =

Online PT

Få hjälp med träningen av en personlig tränare online. Skräddarsydda träningsprogram, kontakt med PT när du vill, uppföljningar, kostrådgivning och analyser av teknik.

Vad du får hjälp med

Med en online PT från Bootcamps kommer du få hjälp med att uppnå dina tränings- och hälsomål genom ett individuellt anpassat träningsprogram (funkar oavsett om du har tillgång till ett gym eller inte), tydliga instruktioner och kontakt med PTn när du vill.

Hur du kommer igång

Likt när du tränar tillsammans med en personlig tränare så är allt personligt anpassat efter dina behov, mål och förutsättningar.

Du kommer få börja med en konsultation för att ge din PT en inblick i din nuvarande livssituation, din träningsbakgrund och eventuella sjukdomar/skadeproblem.

Efter detta kommer din PT att skriva ditt program och höra av sig till dig när det är klart. Sen är det bara att köra! Maila oss på kontakt@bootcamps.se.