fbpx

PERSONLIG TRÄNING I UPPSALA

KICKSTARTA DIN TRÄNING MED EN PERSONLIG TRÄNARE

BOKA GRATIS KONSULTATION

Har du inte motivationen eller kunskapen själv är personlig träning det snabbaste sättet att komma i form. Allt är personligt anpassat efter dina behov, mål och förutsättningar. Bootcamps är för dig som är ute efter personlig träning i Uppsala. Kom igång idag, PT-konsultationen är gratis.

Under konsultationen gör vi aktiva tester (rörlighet och styrka) och pratar om din nuvarande situation. När och hur ofta du tränar med din PT bestämmer ni tillsammans.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en tid.

8 + 14 =

VAD FÅR DU HJÄLP MED

Varför ska du träna med en PT? Med en PT från Bootcamps kommer du få all hjälp du behöver med träningen. Vi arbetar med att både motivera och utbilda dig så att du kan nå dina mål, oavsett om det handlar om att bygga muskler, gå ned i vikt eller må bättre.

Ett av våra krav på våra PTs är att dom är välutbildade. Samtliga är utbildade Exercise Specialists och/eller Internationellt Licensierade Personliga Tränare. Vi har utbildning inom anatomi, nutrition, avancerad planering med mera.

Oavsett om du är nybörjare eller har mer erfarenhet inom träning så kommer en PT hjälpa dig att ta träningen till nästa nivå.

Coach Leonard tränar PT klient

PT I GRUPP

UPPLÄGG

PT-duo

Träna tillsammans med en partner/kompis. Oavsett om ni har samma mål eller separata mål kommer en PT att anpassa och ta er framåt i er träning.

PT-grupp

Träna med dina kompisar eller kollegor (upp till 12 personer). Träna mot ett specifikt mål eller för att må bra!

Är du intresserad och vill veta mer om personlig träning i grupp. Kontakta oss via formuläret nedan så pratar vi mer!

 

VILL DU VETA MER OM PT I GRUPP?

Har du inte motivationen eller kunskapen själv är personlig träning det snabbaste sättet att komma i form. I en mindre grupp pushar vi varandra och uppnår riktiga resultat tillsammans.

Fyll i formuläret så pratar vi vidare.

9 + 9 =

Online PT

Få hjälp med träningen av en personlig tränare online. Skräddarsydda träningsprogram, kontakt med PT när du vill, uppföljningar, kostrådgivning och analyser av teknik.

Vad du får hjälp med

Med en online PT från Bootcamps kommer du få hjälp med att uppnå dina tränings- och hälsomål genom ett individuellt anpassat träningsprogram (funkar oavsett om du har tillgång till ett gym eller inte), tydliga instruktioner och kontakt med PTn när du vill.

Hur du kommer igång

Likt när du tränar tillsammans med en personlig tränare så är allt personligt anpassat efter dina behov, mål och förutsättningar.

Du kommer få börja med en konsultation för att ge din PT en inblick i din nuvarande livssituation, din träningsbakgrund och eventuella sjukdomar/skadeproblem.

Efter detta kommer din PT att skriva ditt program och höra av sig till dig när det är klart. Sen är det bara att köra! Maila oss på kontakt@bootcamps.se.

 

VAD VÅRA MEDLEMMAR SÄGER

Bootcamps Hälsocenter
5.0
Baserat på 93 recensioner
powered by Google
Ylva LarsdotterYlva Larsdotter
14:02 13 Sep 22
En fantastisk träningsform, mångsidig träning där du använder din kropp, inte en massa krångliga maskiner. Instuktörerna är glada, peppande, fokuserade på just dig. De ser dig och lyfter dig,Jag har även kombinerat bootcampen med PT för Tia och Isac vilket är min bästa investering någonsin. Steg för steg bygger jag upp mig själv känner mig starkare och modigare än jag någonsin gjort.Bootcamp är verkligen en träningsform som passar alla och rekommenderas varmt till både otränade och tränade,
Katja RinmanKatja Rinman
11:03 02 Sep 22
Bootcamps är en härlig mötesplats för alla som älskar träning. Kunniga, inspirerande tränare (och PT) som också har tid att lyssna om det finns personliga önskemål och frågeställningar samt många olika sorters pass att välja på. Anläggningen är liten och intim vilket gör att den känns personlig. Kan varmt rekommendera att prova BC!
Linda PerssonLinda Persson
08:07 23 Aug 22
Jag kan varmt rekommendera träningen hos Bootcamps. Jag kör både gruppass och PT. Inget pass är det andra likt och PT passen anpassas efter önskemål, skador och behov. Jag har under min tid på Bootcamps opererat både fötter och hand och under den tiden ändå kunnat träna då alla pass jag varit på kunnat anpassats efter mina behov.De är härliga coacher och otroliga träningskompisar, helt enkelt en otroligt rolig träningsform. Har du inte testat så rekommenderar jag dig varmt att gå på ett pass 😊
Jessica RudJessica Rud
16:45 22 Aug 22
I vanliga fall ledsnar jag snabbt, byter träningsställe titt som tätt, tappar motivationen och kommer och går med träningen.Men på bootcamp är de inte så, de är ett ställe där man känner hur mycket man utvecklas, de är glädje, pepp och helt fantastiska tränare! Helt klart ett ställe jag rekommenderar alla!
Anders ForslundAnders Forslund
08:45 01 Aug 22
Jag upplever det som det bästa träningscenter som jag någonsin har provat. Det är en mycket varierande, allsidig och roligt träning. Och coacherna är fantastiska. De är mycket kunniga, inspirerande och har en känsla för vad som passar gruppen och/eller individen. Jag kan varmt rekommendera Bootcamps.
js_loader