fbpx

TRÄFFA VÅR NYA BOOTCAMPS COACH

VI VÄXER!

Nu har vi på Bootcamps blivit en till Coach och detta tycker vi är otroligt roligt! Fler coacher betyder att vi kan nå ut till fler personer och komma ett steg närmare vårt mål att göra Sverige hälsosammare.

Välkomna Isac Nygren. Här nedan tar han ordet och berättar mer om sig själv och vad ni kan förvänta er av honom.

”Skriva blogg… Det är inte direkt något som jag är van vid. Att berätta saker som jag gör i vardagen eller komma med bra tips eller lifehacks, ja vad man nu gör på en blogg. Men jag tänker att ni ska få höra lite om vem jag är, vad jag har gjort innan Bootcamps och hur det faktiskt gick till att jag hamnade på Bootcamps.

Som dem flesta av er vet (hoppas jag) så heter jag Isac och jobbar numera på Bootcamps. Jag har 4 systrar(!!), japp, ingen bror. Men det löste sig finfint iallafall. En storasyster och tre småsystrar varav två av dem är tvillingar. Jag är 23 år och är en riktig basketnörd. Jag har spelat basket sen jag var 10 år, coachat sen jag var 14-15 år och dömde min första match redan vid 12 års ålder. Förutom basketen har jag provat på i stort sett alla sporter som inkluderar en boll. Efter gymnasiet, där jag pluggade ekonomi tillsammans med Simon, så började jag jobba. Skolan var färdig och jag behövde paus innan studierna började igen på högskolan i Gävle där jag nu har 1 termin kvar på min ekonomiutbildning.

Men, hur kommer det sig nu att jag från att ha jobbat som brevbärare, runner, bartender och säljare på XXL samt nästan färdig examen i ekonomi, hamnade på Bootcamps? JO, jag var på en AW på O’learys och spelade Shuffleboard med en kollega. Precis när jag skulle skjuta iväg ’’stenen’’ så tar någon tag i mig och när jag vänder mig om står Simon där, 1,5 år sen vi sist sågs. Han berättade om sin Australienresa och att han och Leo hade startat företag och frågade om jag inte ville träna ett pass med honom någon gång. ”Absolut!!!…….*Suck, jag har ju inte tränat sen jag slutade spela basket för 8månader sen* ”

Vi tränade ett pass tillsammans, och som sagt jag hade inte tränat på cirkus 8 månader och det kan jag lova, det kändes i kroppen veckan efter. Det fortsatte med att jag anlitade Simon som min PT under en 8 månadersperiod.

Sista passet på dessa 8 månader dök frågan upp, Bootcamps undrade om jag vill jobba hos dem… Självklart JA! Så nu är jag här, hos Bootcamps med en pågående PT-utbildning och är mer taggad på framtiden än jag varit på mycket länge! Att få möjligheten att hjälpa personer att nå sina mål och se utvecklingen är det som vi coacher, oavsett om det gäller basket, Bootcamps eller annat, arbetar för och även det som gör vårt jobb så fruktansvärt roligt!

Som coach på Bootcamps kan ni förvänta er en sprallig, skuttande och positiv Isac 110% av tiden! Jag vet själv att när jag tränar vill jag ha någon som peppar mig att fortsätta kämpa genom den där jobbiga övningen, att ge mig en high five som ett tecken på ”grymt jobbat” eller håller energin uppe när jag själv är supertrött. Och den känslan finner man nästan ingenstans, förutom på Bootcamps!

Tack för mig och vi ses runt om i hallarna på Bootcamps pass!”