fbpx

TESTA BOOTCAMPS GRATIS

Första passet är gratis. Ring oss på 073-648 48 62 eller skicka in formuläret nedan för att boka in ditt första pass!

8 + 6 =

VÄLKOMMEN TILL BOOTCAMPS

Efter inskickat formulär (ovan) kommer en coach att kontakta dig på mail för att prata om kommande pass. Här får du chansen att testa Bootcamps gratis! Hoppas vi ses på ett pass snart! Läs mer om Bootcamps här.

FÖRE PASSET

Välkommen till Bootcamps! Förbered dig på ett svettigt och roligt pass med många HIGH FIVES. Drick gärna mycket vatten och ät något innan du kör passet. Kom gärna 15 minuter tidigt för att träffa coachen och hinna prata lite med resten av Bootcamps-familjen. Allt du behöver är dina träningskläder och en vattenflaska.

UNDER PASSET

Bootcamps träningspass är 45-60 minuter långa och vad som tränas beror från vecka till vecka. Passen är planerade för att träna din styrka, kondition och rörlighet. Våra välutbildade coacher ser till att utmana dig varje vecka men i slutändan är det du som väljer hur hårt passet blir. För att se alla våra pass klicka här.

EFTER PASSET

Endorfiner, trötta muskler och lycka! Njut av och uppskatta att du har gjort något bra för DIG. Häng gärna kvar i vår lounge, ta en Celsius eller kolla på våra kläder. Passa även på att kolla på våra klippkort och månadskort, för nu är du igång! Har du frågor om vilket kort som passar bäst för just dig? Maila oss på kontakt@bootcamps.se.