fbpx

LISA ERNLUND

Lisa tar ordet:

Efter att ha fått två barn och börja om med kroppen från noll blev jag mer och mer intresserad av kroppens komplexitet så att utbilda mig till personlig tränare 2015 kändes väldigt naturligt. Därefter har det blivit många fler utbildningar inom mammaträning, träning, kost och hälsa varje år.

Jag började utbilda mig till Idrottsmassage Terapeut 2020 och startade därefter eget företag där jag bedriver massagebehandlingar, jag kände att det inte räckte med träning och kost för att kunna hjälpa människor till att må sitt bästa jag.

Nu kan jag erbjuda folk det mesta inom träning men också hjälpa dig med spänningshuvudvärk, spända och ömma muskler samt dig som upplever smärta i vardagen. Jag är uppväxt i en tränande föreningsfamilj och har spelat handboll i över 13 år och fotboll i många år. Jag har styrketränat i över 20 år och ÄLSKAR känslan av starkhet och att allt är möjligt som jag får av det. Jag älskar utmaningar och allt med rörelse, jag vill se på det som att det jag inte kan är bara saker jag inte hunnit lära mig.

Jag drivs av att se andra människor växa och må bra/bättre och bli sitt starkaste, bästa jag både fysiskt och psykiskt då jag anser att dessa går hand i hand för ett hållbart liv.