Online PT

Få hjälp med träningen av en personlig tränare online. Skräddarsydda träningsprogram, kontakt med PT när du vill, uppföljningar, kostrådgivning och analyser av teknik. Köp nu!

Vad du får hjälp med

Med en online PT från Bootcamps kommer du få hjälp med att uppnå dina tränings- och hälsomål genom ett individuellt anpassat träningsprogram (funkar oavsett om du har tillgång till ett gym eller inte), tydliga instruktioner samt kontakt med PTn när du vill.

Ett av våra krav på våra PTs är att dom är välutbildade. Samtliga är utbildade Exercise Specialists samt Internationellt Licensierade Personliga Tränare. Vi har utbildning inom anatomi, nutrition, avancerad planering med mera.

Har du någon fråga gällande Online PT? Kontakta oss här.

Hur du kommer igång

Likt när du tränar tillsammans med en personlig tränare så är allt personligt anpassat efter dina behov, mål och förutsättningar.

Du kommer få börja med en konsultation för att ge din PT en inblick i din nuvarande livssituation, din träningsbakgrund och eventuella sjukdomar/skadeproblem.

Efter detta kommer din PT att skriva ditt program och höra av sig till dig när det är klart. Sen är det bara att köra!

%

Riktiga resultat

FÅ HJÄLP MED KOSTEN

Kostrådgivning ingår vid varje Online PT period. Detta då kosten är A och O för att du ska lyckas med dina träning och hälsa.

Du kommer att få registrera hur din kost ser ut idag och utifrån det kommer din PT att analysera och komma med konkreta förslag på förbättring via ett kost-dokument som du får behålla.

Vad och hur mycket ska DU egentligen äta? Är du intresserad av enbart kostrådgivningen? Klicka här.