ANMÄLAN TILL GRATISPASS 25/1

TESTA BOOTYCAMP GRATIS!

ANMÄLAN TILL GRATISDAGEN

Passet kl. 10:00 är nu FULLBOKAT.

Få lediga platser finns kl. 11:30 och 13:00.

Genom att klicka på “Skicka” godkänner du att Bootcamps får använda eventuella bilder/videos från dagen på sociala medier. Vid frågor – kontakta oss via mail eller telefonnummer som står till höger.

8 + 5 =

TELEFON

+46705859503

E-MAIL

kontakt@bootcamps.se

SOCIALA MEDIER

Instagram: @bootcamps.se
Facebook: @bootcamps.se

Med högintensiva pass som kombinerar tyngre lyft och plyoträning kommer ni bli väldigt trötta i rumpan och benen. Dagarna efter kan ni mycket väl känna av en del träningsvärk. Känslan, kunniga coacher och resultaten kommer göra att ni vill komma tillbaka och köra detta pass om och om igen!

Under passen kommer vi ha fokus på att hitta maximal kontakt i sätesmusklerna. Om du inte tidigare hittat bra kontakt med rumpan så kommer våra coacher visa/lära dig hur man gör!

Alla pass under dagen kommer vara likadana. Ni har möjlighet att boka en tid som passar er bäst!

SNART ÄR DET DAGS!

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Behandlingar

Dagen till ära har vi 50% på alla behandlingar på rump- och benmusklerna. Har du en skada, stela muskler eller bara vill unna dig en skön och nyttig behandling har du kommit till rätt plats. Pris: 350 kr/behandling
Boka här.

 

Dry needling

Dry needling är en behandlingsmetod där man med hjälp av nålar stimulerar musklerna. Detta är ett väldigt effektivt sätt för att få musklerna att slappna av/bli mindre stela. En behandling är 45 minuter.

Massage

En massage hos Bootcamps anpassas helt efter dina behov. Har du en skada, vill du bli mindre stel eller vill du bara unna dig själv en skön massage? Oavsett vilket så hjälper vi gärna till. En behandling är 45 minuter.