ANMÄLAN TILL GRATISPASS 3/11

TRÄNA GRATIS TILLSAMMANS MED OSS.
(HALLOWEEN-TEMA)

ANMÄLAN TILL GRATISDAGEN

Genom att klicka på “Skicka” godkänner du att Bootcamps får använda eventuella bilder/videos från dagen på sociala medier. Vid frågor – kontakta oss via mail eller telefonnummer som står till höger.

3 + 9 =

TELEFON

+46705859503

E-MAIL

kontakt@bootcamps.se

SOCIALA MEDIER

Instagram: @bootcamps.se
Facebook: @bootcamps.se

GRATISDAGAR 2019

3:e november
7:e december (prel)

KLASSISK BOOTCAMP - FULLBOKAT

Vi startar gratisdagen kl. 10:00 med en klassisk Bootcamp. Våra absolut bästa övningar, träning för hela kroppen, hög intensitet och många high fives! 

CARDIO

Pass nummer två för dagen är fokus Cardio, 12:00. Ett högintensivt pass med fokus på hög puls. Här kommer svetten att flöda och hjärtat slå fort. Ta med dig en eller två vattenflaskor och ett glatt humör. Nu kör vi!

z

DISCO-BOOTCAMP - FULLBOKAT

Vi avslutar dagen med Disco-Bootcamp, 14:00. Då släcker vi ner Center Courten (stora salen), plockar fram discolamporna och höjer musiken. Ett tufft och roligt pass!

SNART ÄR DET DAGS!

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

RABATTER UNDER DAGEN

BOOTCAMPS
Ni som köper ert första kort hos oss på Bootcamps har under denna dag 20% rabatt. För att få rabattkod, prata med någon av coacherna på plats.

BEHANDLINGAR
Har du ont i kroppen eller vill du bara belöna din kropp med en bra behandling med vår coach Moa. Boka en behandling till halva priser (50% rabatt) under hela dagen.
Behandlingar:

  • Massage
  • Dry needling

PERSONLIG TRÄNING
Vill du veta mer om hur det är att träna med en Personlig Tränare? Boka en kostnadsfri konsultation. Under Gratisdagen har ni som köper pass med PT 20% rabatt.

För att boka behandling eller konsultation, hör av dig till kontakt@bootcamps.se eller 070-585 95 03.